Ilmoitustaulu

Jousiampuradan pellon siivoaminen

Hei jousiampumaradan pellon viljelijät!

Jousiampumaradan pelto käytiin tarkastamassa 23. päivä. Palstojen reunoilla on vielä suurimäärä erilaisia varastoituja viljelytarvikkeita. Sääntöjemme mukaan talvisäilöntä palstapelloille on kielletty. Viljelijöiden tulee viedä tarvikkeet pois 30.10. mennessä. Tämän jälkeen mahdolliset varastoidut tarvikkeet siivotaan meidän toimesta. Tällöin siivottujen palstojen viljelijöille langetetaan palstan 100€:n siivousmaksu.

Kausi päätöksessä

Hei viljelijät!

On tullut aika kiittää teitä kaikkia menneestä kaudesta. Ensiksi kuitenkin, haluaisin muistuttaa teitä kaikkia palstojen siivoamisesta. Palstoilta tulee siivota kahden viikon kuluessa pois kaikki muovi- ja harsojäte sekä muut roska. Palstoilla ei saa säilöä talven ajaksi mitään tavaroita tai tarvikkeita. Kaikki kiinteät rakenteet tulee purkaa ja kuljettaa pois palstoilta. Mikäli viljelijä ei siivoa itse palstaansa, joutuu hän maksamaan palstansa siivoamisen.

Iso kiitos teille kaikille kuluneesta kaudesta! On ollut ilo seurata, kuinka ahkerasti jaksatte puurtaa palstojen kimpussa. Toivon, että tapaan teidät kaikki ensi keväänä uudestaan palstojen jakotilaisuudessa. Palstojen jakoaikataulut ja varauslinkki tulevat internet-sivuillemme alkukeväästä.

Terveisin Teemu