Kausi päätöksessä

Hei viljelijät!

On tullut aika kiittää teitä kaikkia menneestä kaudesta. Ensiksi kuitenkin, haluaisin muistuttaa teitä kaikkia palstojen siivoamisesta. Palstoilta tulee siivota kahden viikon kuluessa pois kaikki muovi- ja harsojäte sekä muut roska. Palstoilla ei saa säilöä talven ajaksi mitään tavaroita tai tarvikkeita. Kaikki kiinteät rakenteet tulee purkaa ja kuljettaa pois palstoilta. Mikäli viljelijä ei siivoa itse palstaansa, joutuu hän maksamaan palstansa siivoamisen.

Iso kiitos teille kaikille kuluneesta kaudesta! On ollut ilo seurata, kuinka ahkerasti jaksatte puurtaa palstojen kimpussa. Toivon, että tapaan teidät kaikki ensi keväänä uudestaan palstojen jakotilaisuudessa. Palstojen jakoaikataulut ja varauslinkki tulevat internet-sivuillemme alkukeväästä.

Terveisin Teemu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *