Kevät nurkantakana

Hei palstaviljelijät,

kevät kolkuttelee jo nurkantakana ja on aika käynnistellä palstaviljelyn toimintaa. Palstojen varaus käynnistyy maaliskuun lopulla. Ilmoitamme varauksen käynnistymisestä sekä täällä nettisivuillamme, että facebookissa.

Aikaisemmista vuosista poiketen emme enää saa kaupungin toimittamana palstoille lantaa tai hiekkaa. Meidän kauttamme on mahdollista hankkia tulevankin kevään palstajaon yhteydessä mm. multasäkkejä ja kalkkia. Pyrimme saamaan tarjolle myös lantasäkkejä.

Toivotaan, että kevät etenee hyvin ja palstat kuivaisivat siten, että ne päästäisiin muokkaamaan toukokuun alussa. Lähiviikkoina posti tuo asiakasrekisterissämme oleville kotiin kevät tiedotteen, vuokrasopimukset ja vuokranmaksuohjeet.

Tervetuloa palstaviljelijäksi kaikki uudet ja vanhat viljelijät. Huomaattehan, että joidenkin taimien esikasvatus alkaa olla ajankohtaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *