Kevät nurkantakana

Hei palstaviljelijät,

kevät kolkuttelee jo nurkantakana ja on aika käynnistellä palstaviljelyn toimintaa. Palstojen varaus käynnistyy maaliskuun lopulla. Ilmoitamme varauksen käynnistymisestä sekä täällä nettisivuillamme, että facebookissa.

Aikaisemmista vuosista poiketen emme enää saa kaupungin toimittamana palstoille lantaa tai hiekkaa. Meidän kauttamme on mahdollista hankkia tulevankin kevään palstajaon yhteydessä mm. multasäkkejä ja kalkkia. Pyrimme saamaan tarjolle myös lantasäkkejä.

Toivotaan, että kevät etenee hyvin ja palstat kuivaisivat siten, että ne päästäisiin muokkaamaan toukokuun alussa. Lähiviikkoina posti tuo asiakasrekisterissämme oleville kotiin kevät tiedotteen, vuokrasopimukset ja vuokranmaksuohjeet.

Tervetuloa palstaviljelijäksi kaikki uudet ja vanhat viljelijät. Huomaattehan, että joidenkin taimien esikasvatus alkaa olla ajankohtaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme taata parhaimman käyttökokemuksen. Jatkamalla käyttöä hyväksyt ehdot. Lisä tietoa

Yksityisyyden suoja ja evästeiden käyttö helilehtila.fi sivustolla.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeestä ei ole laitteelle minkäänlaista haittaa. Evästeitä käytetään verkkosivuilla mm. tiedon tekniseen välittämiseen ja palvelun käytön helpottamiseksi.

Palstaviljely.fi käyttää evästeitä mm. keräämään tilastoja kävijämääristä (Google Analytics). Tilastoista ei voi yksilöidä yksittäistä käyttäjää, vaan tiedot tallennetaan anonyymisti. Käyttäjä voi hyväksyä tai olla hyväksymättä evästeiden käytön internet-selaimensa asetuksista. Asetuksen muuttaminen riippuu käytössä olevasta internet-selaimesta. On huomioitava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi aiheuttaa sen, että osa sivuston toiminnallisuudesta tai palveluista lakkaa toimimasta.

Voit lukea lisää evästeistä esimerkiksi viestintäviraston verkkosivustolta.

Lisätietoa selainkäyttöön perustuvasta verkkomainonnasta ja yksityisyydensuojasta verkossa: http://www.youronlinechoices.com/fi/

Lisätietoa Googlen evästeiden käytöstä (englanniksi): www.google.fi/policies/privacy/partners/ tai: (englanniksi) https://cookiesandyou.com/

Hyväksy