Palstojen varaus käynnistyy

Hei palstaviljelijät! Palstojen varaus käynnistyy 29.3. Verkkosivuillemme aukeaa verkkokauppa, josta palstavuokran tilaamalla varaat itsellesi palstan. Sinulla on samalla mahdollisuus maksaa palstavuokra käyttämällä verkkopankki- tai luottokorttimaksuja. Halutessasi voit myös maksaa palstojen jakotilaisuudessa. Palstojen jakotilaisuudessa maksutapoina ovat käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä mobile pay.

Tarveaineet on mahdollista tilata verkkokaupastamme palstan varauksen yhteydessä. Tarveaineet toimitetaan palstoille palstojen jakotilaisuudessa, teethän tilauksesi ennen sitä. Verkkokaupassamme myynnissä olevien tarveaineiden hinnat sisältävät kuljetuksen palstoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme taata parhaimman käyttökokemuksen. Jatkamalla käyttöä hyväksyt ehdot. Lisä tietoa

Yksityisyyden suoja ja evästeiden käyttö helilehtila.fi sivustolla.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeestä ei ole laitteelle minkäänlaista haittaa. Evästeitä käytetään verkkosivuilla mm. tiedon tekniseen välittämiseen ja palvelun käytön helpottamiseksi.

Palstaviljely.fi käyttää evästeitä mm. keräämään tilastoja kävijämääristä (Google Analytics). Tilastoista ei voi yksilöidä yksittäistä käyttäjää, vaan tiedot tallennetaan anonyymisti. Käyttäjä voi hyväksyä tai olla hyväksymättä evästeiden käytön internet-selaimensa asetuksista. Asetuksen muuttaminen riippuu käytössä olevasta internet-selaimesta. On huomioitava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi aiheuttaa sen, että osa sivuston toiminnallisuudesta tai palveluista lakkaa toimimasta.

Voit lukea lisää evästeistä esimerkiksi viestintäviraston verkkosivustolta.

Lisätietoa selainkäyttöön perustuvasta verkkomainonnasta ja yksityisyydensuojasta verkossa: http://www.youronlinechoices.com/fi/

Lisätietoa Googlen evästeiden käytöstä (englanniksi): www.google.fi/policies/privacy/partners/ tai: (englanniksi) https://cookiesandyou.com/

Hyväksy