Palstojen varaamisesta

Hei palstaviljelijät,

vaikka talvi pitää säätilaa tiukassa otteessaan, on kevät varmasti jo nurkantakana. Aiempien vuosien tapaan käynnistelemme palstaviljelyn toimintakautta kevään tullessa. Palstojen varaus käynnistyy 1.4.2022. Viime vuoden tapaan avaamme tuolloin verkkokauppamme. Verkkokaupasta voit varata itsellesi palstan, tilata palstalle oheistuotteita sekä suorittaa maksun varauksen yhteydessä. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi linkin sähköiseen vuokrasopimukseen. Toivomme jokaisen viljelijän tekevän sopimuksen etukäteen, näin nopeutamme kaikki palstojen jakoa.

Palstojen jakoaikataulusta informoimme facebokissa sekä internetsivujemme kautta. Vanhat viljelijät ovat aiempien vuosien tapaan etusijalla jatkamaan viljelyä aikaisemmilla palstoillaan. Lahdessa jakoaikatauluun on odotettavissa pientä porrastusta uusien ja vanhojen viljelijöiden välille. Pyrimme näin nopeuttamaan palstojen jakoa.

Lahden tulevan kauden palstavuokrasta ei ole vielä olemassa päätöstä. Maanmuokkausten kustannukset lohkaisevat miltei kaiken osan vuosittaisista vuokrista. Polttoaineiden korkeiden hintatasojen seurauksena maanmuokkauskustannukset ovat nousseet ja tämä aiheuttaa nousupainetta myös vuokriin. Lahden palstavuokrien määrä varmistuu maaliskuun alkuun mennessä. Janakkalassa palstavuokrat ovat viime vuoden tasolla.

Toivotaan, että kevät pääsee pian alkamaan, etenee hyvin ja palstat kuivaisivat siten, että ne päästäisiin muokkaamaan toukokuun alussa. Tervetuloa palstaviljelijäksi kaikki uudet ja vanhat viljelijät. Huomaattehan, että joidenkin taimien esikasvatus alkaa olla piakkoin ajankohtaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme taata parhaimman käyttökokemuksen. Jatkamalla käyttöä hyväksyt ehdot. Lisä tietoa

Yksityisyyden suoja ja evästeiden käyttö helilehtila.fi sivustolla.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeestä ei ole laitteelle minkäänlaista haittaa. Evästeitä käytetään verkkosivuilla mm. tiedon tekniseen välittämiseen ja palvelun käytön helpottamiseksi.

Palstaviljely.fi käyttää evästeitä mm. keräämään tilastoja kävijämääristä (Google Analytics). Tilastoista ei voi yksilöidä yksittäistä käyttäjää, vaan tiedot tallennetaan anonyymisti. Käyttäjä voi hyväksyä tai olla hyväksymättä evästeiden käytön internet-selaimensa asetuksista. Asetuksen muuttaminen riippuu käytössä olevasta internet-selaimesta. On huomioitava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi aiheuttaa sen, että osa sivuston toiminnallisuudesta tai palveluista lakkaa toimimasta.

Voit lukea lisää evästeistä esimerkiksi viestintäviraston verkkosivustolta.

Lisätietoa selainkäyttöön perustuvasta verkkomainonnasta ja yksityisyydensuojasta verkossa: http://www.youronlinechoices.com/fi/

Lisätietoa Googlen evästeiden käytöstä (englanniksi): www.google.fi/policies/privacy/partners/ tai: (englanniksi) https://cookiesandyou.com/

Hyväksy