Ilmoitustaulu

Alueelliset suositukset huomioitava palstajaossa

Hei Palstaviljelijät,

tulevana viikonloppuna on ensimmäiset palstajaot. Muistattehan, että vallitsevasta covid-epidemiatilanteesta johtuen meidän tulee noudattaa Lahdessa päijät-hämeen hyvinvointiyhtymän ja Janakkalassa kanta-hämeen sairaanhoitopiirin alueellisiasuosituksia. Välitetään toisistamme muistaen turvaetäisyydet, vältetään pelloilla kokoontumisia yli kuuden hengen ryhmissä ja muistetaan noudattaa yleistä kasvomaskisuositusta.

Terveisin Teemu

Lahden palstojen jakoaikataulu

Kerinkallion pelto La 24.4.2021 kello 9.00 – 11.30

Riihitarhankadun pelto La 24.4.2021 kello 12.00 – 14.30

Jousiampumaradan pelto La 24.4.2021 kello 15.00 –18.00

Mukkulan kirkon viereinen pelto Su 25.4.2021 kello 11.00 – 11.45

Makarantien pelto Su 25.4.2021 kello 12.00 – 13.00

Selkätien pelto Su 25.4.2021 kello 13.30 – 14.30

Kyläkunnanraitin pelto Su 25.4.2021 kello 15.00 – 16.00

Palstojen varaus käynnistyy

Hei palstaviljelijät! Palstojen varaus käynnistyy 29.3. Verkkosivuillemme aukeaa verkkokauppa, josta palstavuokran tilaamalla varaat itsellesi palstan. Sinulla on samalla mahdollisuus maksaa palstavuokra käyttämällä verkkopankki- tai luottokorttimaksuja. Halutessasi voit myös maksaa palstojen jakotilaisuudessa. Palstojen jakotilaisuudessa maksutapoina ovat käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä mobile pay.

Tarveaineet on mahdollista tilata verkkokaupastamme palstan varauksen yhteydessä. Tarveaineet toimitetaan palstoille palstojen jakotilaisuudessa, teethän tilauksesi ennen sitä. Verkkokaupassamme myynnissä olevien tarveaineiden hinnat sisältävät kuljetuksen palstoille.

Kevät nurkantakana

Hei palstaviljelijät,

kevät kolkuttelee jo nurkantakana ja on aika käynnistellä palstaviljelyn toimintaa. Palstojen varaus käynnistyy maaliskuun lopulla. Ilmoitamme varauksen käynnistymisestä sekä täällä nettisivuillamme, että facebookissa.

Aikaisemmista vuosista poiketen emme enää saa kaupungin toimittamana palstoille lantaa tai hiekkaa. Meidän kauttamme on mahdollista hankkia tulevankin kevään palstajaon yhteydessä mm. multasäkkejä ja kalkkia. Pyrimme saamaan tarjolle myös lantasäkkejä.

Toivotaan, että kevät etenee hyvin ja palstat kuivaisivat siten, että ne päästäisiin muokkaamaan toukokuun alussa. Lähiviikkoina posti tuo asiakasrekisterissämme oleville kotiin kevät tiedotteen, vuokrasopimukset ja vuokranmaksuohjeet.

Tervetuloa palstaviljelijäksi kaikki uudet ja vanhat viljelijät. Huomaattehan, että joidenkin taimien esikasvatus alkaa olla ajankohtaista.

Jousiampuradan pellon siivoaminen

Hei jousiampumaradan pellon viljelijät!

Jousiampumaradan pelto käytiin tarkastamassa 23. päivä. Palstojen reunoilla on vielä suurimäärä erilaisia varastoituja viljelytarvikkeita. Sääntöjemme mukaan talvisäilöntä palstapelloille on kielletty. Viljelijöiden tulee viedä tarvikkeet pois 30.10. mennessä. Tämän jälkeen mahdolliset varastoidut tarvikkeet siivotaan meidän toimesta. Tällöin siivottujen palstojen viljelijöille langetetaan palstan 100€:n siivousmaksu.

Kausi päätöksessä

Hei viljelijät!

On tullut aika kiittää teitä kaikkia menneestä kaudesta. Ensiksi kuitenkin, haluaisin muistuttaa teitä kaikkia palstojen siivoamisesta. Palstoilta tulee siivota kahden viikon kuluessa pois kaikki muovi- ja harsojäte sekä muut roska. Palstoilla ei saa säilöä talven ajaksi mitään tavaroita tai tarvikkeita. Kaikki kiinteät rakenteet tulee purkaa ja kuljettaa pois palstoilta. Mikäli viljelijä ei siivoa itse palstaansa, joutuu hän maksamaan palstansa siivoamisen.

Iso kiitos teille kaikille kuluneesta kaudesta! On ollut ilo seurata, kuinka ahkerasti jaksatte puurtaa palstojen kimpussa. Toivon, että tapaan teidät kaikki ensi keväänä uudestaan palstojen jakotilaisuudessa. Palstojen jakoaikataulut ja varauslinkki tulevat internet-sivuillemme alkukeväästä.

Terveisin Teemu