Kausi päätöksessä

Hei viljelijät!

On tullut aika kiittää teitä kaikkia menneestä kaudesta. Ensiksi kuitenkin, haluaisin muistuttaa teitä kaikkia palstojen siivoamisesta. Palstoilta tulee siivota pois kaikki muovi- ja harsojäte sekä muu roska. Palstoilla ei saa säilöä talven ajaksi mitään tavaroita tai tarvikkeita. Kaikki kiinteät rakenteet tulee purkaa ja kuljettaa pois palstoilta. Satoa on mahdollista nostaa maanmuokkauksiin saakka. Syksyn maanmuokkaukset alkavat porrastetusti 13. – 22.10.

Iso kiitos teille kaikille kuluneesta kaudesta! On ollut ilo seurata, kuinka ahkerasti jaksatte puurtaa palstojen kimpussa. Toivon, että tapaan teidät kaikki ensi keväänä uudestaan palstojen jakotilaisuudessa. Pieneksi pettymykseksi, toiminta Tervakosken palstapellolla päättyy vähäisen palstojen kysynnän vuoksi. Ensi vuoden palstojen jakoaikataulut julkaisemme muutaman viikon kuluessa. Palstojen varaus käynnistyy totuttuun tapaan huhtikuun alusta.

Terveisin Teemu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme taata parhaimman käyttökokemuksen. Jatkamalla käyttöä hyväksyt ehdot. Lisä tietoa

Yksityisyyden suoja ja evästeiden käyttö helilehtila.fi sivustolla.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeestä ei ole laitteelle minkäänlaista haittaa. Evästeitä käytetään verkkosivuilla mm. tiedon tekniseen välittämiseen ja palvelun käytön helpottamiseksi.

Palstaviljely.fi käyttää evästeitä mm. keräämään tilastoja kävijämääristä (Google Analytics). Tilastoista ei voi yksilöidä yksittäistä käyttäjää, vaan tiedot tallennetaan anonyymisti. Käyttäjä voi hyväksyä tai olla hyväksymättä evästeiden käytön internet-selaimensa asetuksista. Asetuksen muuttaminen riippuu käytössä olevasta internet-selaimesta. On huomioitava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi aiheuttaa sen, että osa sivuston toiminnallisuudesta tai palveluista lakkaa toimimasta.

Voit lukea lisää evästeistä esimerkiksi viestintäviraston verkkosivustolta.

Lisätietoa selainkäyttöön perustuvasta verkkomainonnasta ja yksityisyydensuojasta verkossa: http://www.youronlinechoices.com/fi/

Lisätietoa Googlen evästeiden käytöstä (englanniksi): www.google.fi/policies/privacy/partners/ tai: (englanniksi) https://cookiesandyou.com/

Hyväksy