Muutoksia vuodelle 2024

Hei palstaviljelijät,

palstapellot uinuvat nyt ”talviunta”. Vaikka pakkanen ja lumi pitää vielä pitkään otteessaan, odotan jo innolla tulevaa kevättä ja kesää. On mielenkiintoista nähdä, minkälainen kevät tulee tällaisia paukkupakkasia sisältäneen talven jälkeen. Kevät tuo palstaviljelyyn muutamia muutoksia. Tarjantien palstaviljelijät liittyvät joukkoomme. Tarjantien kuten muidenkin alueiden palstat tulevat vuokrattavaksi palstaviljely.fi verkkokaupan kautta 1.4. alkaen. Tarjantiellä on muista alueistamme poiketen talousvesi kastelu. Tarjantien palstaviljelijöiltä veloitetaan kaupungille maksettava vesimaksu vuokrauksen yhteydessä.

Maa-artisokan viljely on aiheuttanut muutamilla alueilla isoja ongelmia. Käytössä olevien luonnonmukaisten menetelmien avulla, vaikeasti hallittavien ja holtittomasti leviävien kasvustojen poistaminen on vaikeaa. Tämän takia olemme päättäneet, että maa-artisokan avomaaviljely kielletään. Maa-artisokan kasvattaminen on edelleen mahdollista ruukuissa tai kasvusäkeissä. Tällöinkin tulee sadonkorjuun yhteydessä huolellisesti kerätä kaikki kasvin luomat mukulat.

Olemme päivittäneet nettisivuja. Saimme tavarantoimittajamme kanssa neuvoteltua verkkokauppaan edullisempia hintoja tarvikkeille. Julkaisemme nämä 1.2. Tarvikkeet ja tarveaineet toimitetaan edellisvuosien tapaan suoraan omalle palstalle. Palstojen jakoaikataulu tulee julkiseksi vielä tämän viikon aikana. Oheisen kesäisen esittelyvideon myötä kaikille oikein hyvää alkanutta uutta vuotta.

Terveisin Teemu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme taata parhaimman käyttökokemuksen. Jatkamalla käyttöä hyväksyt ehdot. Lisä tietoa

Yksityisyyden suoja ja evästeiden käyttö helilehtila.fi sivustolla.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeestä ei ole laitteelle minkäänlaista haittaa. Evästeitä käytetään verkkosivuilla mm. tiedon tekniseen välittämiseen ja palvelun käytön helpottamiseksi.

Palstaviljely.fi käyttää evästeitä mm. keräämään tilastoja kävijämääristä (Google Analytics). Tilastoista ei voi yksilöidä yksittäistä käyttäjää, vaan tiedot tallennetaan anonyymisti. Käyttäjä voi hyväksyä tai olla hyväksymättä evästeiden käytön internet-selaimensa asetuksista. Asetuksen muuttaminen riippuu käytössä olevasta internet-selaimesta. On huomioitava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi aiheuttaa sen, että osa sivuston toiminnallisuudesta tai palveluista lakkaa toimimasta.

Voit lukea lisää evästeistä esimerkiksi viestintäviraston verkkosivustolta.

Lisätietoa selainkäyttöön perustuvasta verkkomainonnasta ja yksityisyydensuojasta verkossa: http://www.youronlinechoices.com/fi/

Lisätietoa Googlen evästeiden käytöstä (englanniksi): www.google.fi/policies/privacy/partners/ tai: (englanniksi) https://cookiesandyou.com/

Hyväksy